NPS
97
2021 YTD

Sitä saa mitä mittaa ja me mittaamme asiakastyytyväisyyttä. Tukenamme on vahva teknologiaosaaminen sekä korkea automaatiotaso. Autamme proaktiivisella otteella asiakkaitamme löytämään parhaat mahdolliset liiketoimintaa tukevat IT-ratkaisut.

Palvelut


Yhteys- ja tietoverkkopalvelut

Autamme rakentamaan modernin tietoverkon, jonka tietoturva, etäyhteydet ja tähän kaikkeen liittyvä palvelu ovat ensiluokkaisia. Yksinkertaista, luotettavaa ja tehokasta järkevään hintaan.

Loppukäyttäjäpalvelut

Pidämme yrityksesi ohjelmistot sekä sovellukset kunnossa ja ajan tasalla. Lisäksi ratkomme ongelmat jo ennen niiden ilmenemistä.

Pilvi- & palvelinpalvelut

Asennamme, valvomme ja ylläpidämme yrityksesi IT-ympäristöä ammattitaidolla ja parhailla työkaluilla. Voimme virtualisoida serverit tai rakentaa yrityksellesi täysin uuden pilvipalvelun.

Verkkokauppa

Hanki tarvitsemasi IT-laitteisto edullisesti, turvallisesti ja käyttövalmiina. StarIT:n verkkokaupasta saat systeemit, ohjelmistot, laitteet ja ratkaisut 24/7. Tarvittaessa voimme toimittaa kaiken esiasennettuna.

Palveluprojektit

IT-palveluyhtiönä olemme tottuneet löytämään parhaat mahdolliset IT-ratkaisut tukemaan asiakkaidemme liiketoimintaa.

Service desk

Et ole yksin. Ota yhteys StarIT:n service deskiin ja voit lopettaa huolehtimisen.

Asiakastarinat


Gofore on nopeasti kasvava, asiakkailleen sähköisiä palveluita kehittävä huipputeknologiayritys, jonka tavoitteena on muuttaa maailmaa digitalisaation ja työkulttuurin uudistamisen avulla. Yritys valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2017.

Pohjoismainen ohjelmistoyhtiö Efecte tarjoaa IT-palveluhallinnan ratkaisut yrityspalveluiden hallintaan, itsepalveluun sekä käyttöoikeuksien- ja identiteetinhallintaan.

Ota yhteyttä