Gofore

Gofore on nopeasti kasvava, asiakkailleen sähköisiä palveluita kehittävä huipputeknologiayritys, jonka tavoitteena on muuttaa maailmaa digitalisaation ja työkulttuurin uudistamisen avulla. Yritys valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2017.

Goforen ja StarIT:n yhteistyö lähti liikkeelle vuosia sitten videoneuvottelujärjestelmän hankinnasta ja asennuksista sekä IT-ympäristön kartoitusprojektista. Tämän jälkeen yhteistyö jatkui yksittäisillä pienillä projekteilla, jonka jälkeen se on kasvanut kattamaan mm. tuki- ja ylläpitopalvelut, laitehankinnat, sekä osallistumisen IT-ympäristön ideointiin ja kehittämiseen yhdessä yrityksen IT-johdon kanssa.

Näinhän asiat yleensä etenevät elämässä. Pienillä teoilla hitaasti rakennetaan luottamus, joka mahdollistaa loisteliaan kumppanuuden syntymisen. Autamme Goforen työntekijöitä IT-haasteissa sekä ylläpidämme erilaisia järjestelmiä. Toimitamme Goforelle ohjelmistoja ja laitteita, esiasennettuna ja käyttövalmiina. Olemme ylpeitä ja kiitollisia saadessamme olla mukana näin suurenmoisessa kasvutarinassa.