Ohjelmistojen hallinta

Hallitsemme yrityksenne ohjelmistot, ohjelmistoversiot, ohjelmistopäivitykset ja ratkomme ongelmatilanteet. O365, Google Apps ja erilaiset pilvi-integraatiot kuuluvat vahvuuksiimme.

Onko teillä tiedossa, mitä ohjelmistoja yritykseenne on hankittu? Millaisilla sopimuksilla? Ovatko avainkoodit tallessa ja helposti saatavissa? Miten niitä voidaan käyttää edelleen työntekijän työnkuvan muuttuessa?

Tehostamme hankittujen ohjelmistojen käyttöä, ylläpidämme tietoa nykytilasta ja hankimme tehokkaasti ohjelmistoja ja käyttöoikeuksia tarpeidenne mukaisesti.

Star IT inventoi lisenssinne, kirjaa ylös tiedot ja ylläpitää puolestanne tietokantaa lisensseistänne ja käyttöoikeuksistanne sekä huolehtii myös osaltaan siitä, etteivät käyttöoikeudet vanhene huomaamatta. Mitä enemmän ohjelmisto-omaisuutta yrityksenne hallinnoi, sitä paremmin palvelumme teitä auttaa. Käytämme palvelussamme Enterprise-tason ratkaisuita, joita kilpailijoillamme ei ole.

Tutustu muihin palveluihimme:

Hosting-palvelut

Palvelinten virtualisointi tai vaikkapa pilvipalvelun rakentaminen onnistuu hosting-palvelumme avulla

Hankinnat

StarIT:n kautta voit hankkia IT-välineitä edullisesti, turvallisesti ja käyttövalmiina.

Ympäristön hallinta

Turvallinen IT-ympäristö on edellytys liiketoiminnan turvaamiseksi. Asennamme ja hallitsemme yrityksenne IT-ympäristön ammattitaidolla sekä maailmanluokan työkaluilla.

Ohjelmistojen hallinta

Hallitsemme yrityksenne ohjelmistot, ohjelmistoversiot, ohjelmistopäivitykset ja ratkomme ongelmatilanteet. O365, Google Apps ja erilaiset pilvi-
integraatiot kuuluvat vahvuuksiimme.

Valvonta ja reagointi

Valvomme IT-ympäristönne tilaa. Raportoimme ja ratkaisemme ongelmatilanteet viipyilemättä.

Tietoverkot

Meiltä saat nykyaikaiset verkko-, tietoturva- ja etäkäyttöratkaisut

Varmuuskopiointi

Varmista yrityksesi toiminnan jatkuvuus varmuuskopioimalla kriittiset tietosi.

Pilvipalvelut

O365, Azure ja AWS, UpCloud sekä vCloud.