Customer Success Manager

Tehdään yhdessä työelämästä miellyttävämpää, yksinkertaisempaa ja tuottavampaa – kaikille! Kulttuuri, teknologia ja työympäristö ovat avainasioita, jotka auttavat yrityksiä parantamaan digitaalista työntekijäkokemusta. Autamme kasvuyrityksiä hybridityössä, prosesseissa ja teknologiassa.

Star IT on perustettu vuonna 2011. Toimistomme sijaitsevat Espoossa ja Tampereella. Palvelemme nopeasti kasvavia sekä kansainvälistyviä asiakkaitamme esimerkiksi Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Espanjassa sekä USA:ssa.

Olisitko Sinä meidän uusi CUSTOMER SUCCESS MANAGER? Vahvan kasvun myötä etsimme uutta huipputekijää rakentamaan luottamuksellista suhdetta asiakkaisiimme. Tehtävänäsi on varmistaa, että asiakas saa Star IT:n palveluista aitoa hyövtyä ja tietekin että palvelulle asetetut tavoitteet täyttyvät.

Työpäiväsi kuluvat säännöllisissä asiakastapaamisissa, joissa varmistat asiakkaan tyytyväisyyden. Yksin ei tarvitse puurtaa, vaan toimit yhteistyössä koko Star IT:n kanssa ja tuot aktiivisesti asiakkaan äänen ja palautteen kuuluviin muulle organisaatiolle.

Me puolestaan tarjoamme sinulle huippuluokkaa olevat ja taitavat työkaverit, liukuvan työajan ja hybridityön mahdollistaman joustavuuden, kattavat työsuhde-edut (mm. EPassi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, virvokkeet toimistoilla), eikä tietysti sovi unohtaa upeaa mahdollisuutta työskennellä viimeisimpien teknologioiden ja mielenkiintoisten kansainvälistyvien asiakkaidemme parissa!

Voit hakea tehtävään helposti lähettämällä CV:si ja halutessasi vapaamuotoisen hakemuksesi osoitteeseen rekry@starit.fi tai täyttämällä pikahakulomakkeen ja me otamme sinuun yhteyttä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sakari Suhonen, +358 50 384 3576 tai sakari.suhonen@starit.fi