Customer Success Manager

Tehdään yhdessä työelämästä miellyttävämpää, yksinkertaisempaa ja tuottavampaa – kaikille! Kulttuuri, teknologia ja työympäristö ovat avainasioita, jotka auttavat yrityksiä parantamaan digitaalista työntekijäkokemusta. Autamme kasvuyrityksiä hybridityössä, prosesseissa ja teknologiassa.

Star IT on perustettu vuonna 2011. Toimistomme sijaitsevat Espoossa ja Tampereella. Palvelemme nopeasti kasvavia sekä kansainvälistyviä asiakkaitamme esimerkiksi Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Espanjassa sekä USA:ssa.

Etsimme Customer Success Manageria rakentamaan luottamuksellista suhdetta asiakkaisiimme. Varmistat, että asiakas saa Star IT:n palveluista hyötyä ja että palvelulle asetetut tavoitteet täyttyvät.

Tehtävässä järjestät säännöllisiä tapaamisia varmistaaksesi, että asiakas on tyytyväinen palveluihimme. Toimit yhteistyössä koko Star IT:n kanssa ja tuot aktiivisesti asiakkaan äänen ja palautteen muuhun organisaatioon.

Tarjoamme sinulle työpaikan joustavilla hybridityömalleilla, mahdollisuuden työskennellä loistavien asiantuntijoidemme ja kansainvälistyvien asiakkaidemme parissa.

Voit hakea tehtävään helposti lähettämällä CV:si osoitteeseen rekry@starit.fi tai täyttämällä pikahakulomakkeen ja me otamme sinuun yhteyttä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sakari Suhonen, +358 50 384 3576 tai sakari.suhonen@starit.fi