HR Specialist, Talent Management

Tehdään yhdessä työelämästä miellyttävämpää, yksinkertaisempaa ja tuottavampaa – kaikille! Kulttuuri, teknologia ja työympäristö ovat avainasioita, jotka auttavat yrityksiä parantamaan digitaalista työntekijäkokemusta. Autamme kasvuyrityksiä hybridityössä, prosesseissa ja teknologiassa.

Star IT on perustettu vuonna 2011. Toimistomme sijaitsevat Espoossa ja Tampereella, ja palvelemme kansainvälistyviä asiakkaitamme esimerkiksi Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Espanjassa sekä USA:ssa.

Etsimme kasvavaan joukkoomme HR-ammattilaista työskentelemään henkilöstö- ja rekrytointiasioiden parissa. Lisäksi pääset rakentamaan Star IT:n työnantajamielikuvaa ja varmistat, että olemme läsnä siellä, mistä potentiaaliset osaajamme löytyvät – yhdessä markkinoinnin kanssa.

Toivomme sinulta:

  • sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista osaamista
  • IT-alan tuntemusta
  • kokemusta HR-tehtävistä
  • näkemystä rekrytointipolun kehittämisestä

Plussaksi katsomme:

  • kokemuksen kasvuyhtiöistä

Tarjoamme sinulle työpaikan joustavalla hybridityömallilla, mahdollisuuden työskennellä viimeisimpien teknologioiden parissa ja kansainvälistyvien asiakkaidemme kanssa. Hae paikkaa viimeistään 12.8.2022 mennessä. Lähetä CV:si osoitteeseen rekry@starit.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Sakari Suhonen (sakari.suhonen@starit.fi) tai Jani Ruohola (jani.ruohola@starit.fi)