IT Specialist, 1st line – End User Services

Tehdään yhdessä työelämästä miellyttävämpää, yksinkertaisempaa ja tuottavampaa – kaikille! Kulttuuri, teknologia ja työympäristö ovat avainasioita, jotka auttavat yrityksiä parantamaan digitaalista työntekijäkokemusta. Autamme kasvuyrityksiä hybridityössä, prosesseissa ja teknologiassa.

Star IT on perustettu vuonna 2011. Toimistomme sijaitsevat Espoossa ja Tampereella, ja palvelemme kansainvälistyviä asiakkaitamme esimerkiksi Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Espanjassa sekä USA:ssa.

Etsimme joukkoomme IT-asiantuntijoita palvelemaan asiakkaidemme työntekijöitä Service Deskissä. Haemme useita asiantuntijoita ensimmäisen tason tehtäviin.

Toivomme sinulta:

  • työkokemusta lähi- ja käyttötukitehtävissä tai Service Deskissä työskentelystä
  • sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista osaamista
  • asiakaslähtöistä ja -palveluhenkistä ajattelutapaa
  • osaamista joistakin seuraavista teknologioista: Microsoft365, Google Workspace, Microsoft Intune, Jamf tai muusta laitehallinnasta
  • ongelmanratkaisukykyä IT-laitteistoihin, ohjelmistoihin ja palveluihin liittyvissä asioissa

Plussaksi katsomme:

  • osaamisen Linux and macOs ympäristöistä, Powershellistä ja Pythonista

Tarjoamme sinulle työpaikan joustavilla hybridityömalleilla, mahdollisuuden työskennellä viimeisimpien teknologioiden ja kansainvälistyvien asiakkaidemme parissa. Haemme tehtävään uusia osaajia läpi syksyn! Voit hakea tehtävään helposti lähettämällä CV:si osoitteeseen rekry@starit.fi tai täyttämällä alta löytyvän pikahakulomakkeen, ja me otamme yhteyttä sinuun.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Nousiainen, +358 40 455 4432 tai markus.nousiainen@starit.fi.