IT Specialist, 2nd line – End User Services

Tehdään yhdessä työelämästä miellyttävämpää, yksinkertaisempaa ja tuottavampaa – kaikille! Kulttuuri, teknologia ja työympäristö ovat avainasioita, jotka auttavat yrityksiä parantamaan digitaalista työntekijäkokemusta. Autamme kasvuyrityksiä hybridityössä, prosesseissa ja teknologiassa.

Star IT on perustettu vuonna 2011. Toimistomme sijaitsevat Espoossa ja Tampereella, ja palvelemme kansainvälistyviä asiakkaitamme esimerkiksi Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Espanjassa sekä USA:ssa.

Haluaisitko löytää itsesi loisteliaasta Star IT:n Service Deskistä? Osaaville IT-ASIANTUNTIJOILLE olisi paikkoja vapaana vahvan kasvumme myötä toisen tason tehtävissä. Tässä roolissa pääset palvelemaan asiakkaidemme työntekijöitä monipuolisesti erilaisissa arjen IT-haasteissa.

Ollaksesi uusi työkaverimme, odotamme sinulta löytyvän:

  • työkokemusta lähi- ja käyttötukitehtävissä tai Service Deskissä työskentelystä
  • osaamista joistakin seuraavista teknologioista: Microsoft365, Google Workspace, Microsoft Intune, Jamf tai muusta laitehallinnasta
  • asiakaslähtöisyyttä ja asiakaspalveluasennetta isolla A:lla,
  • kykyä ja halua ratkaista jos jonkinlaisia ongelmia IT-laitteistoihin, ohjelmistoihin ja palveluihin liittyvissä asioissa
  • sujuvaa suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen osaaminen

Bonuspisteitä ropisee, jos hanskaat myös Linux- ja macOs ympäristöjä, Powershelliä ja Pythonia.

Me puolestaan tarjoamme sinulle erinomaiset ja taitavat työkaverit, liukuvan työajan ja hybridityön mahdollistaman joustavuuden, kattavat työsuhde-edut (mm. EPassi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, virvokkeet toimistoilla), eikä tietysti sovi unohtaa upeaa mahdollisuutta työskennellä viimeisimpien teknologioiden ja mielenkiintoisten kansainvälistyvien asiakkaidemme parissa!

Kiinnostuitko? Hienoa, sitten vaan hakemaan. Otamme hakemuksia vastaan jatkuvasti. Voit hakea tehtävään helposti lähettämällä CV:si ja halutessasi myös vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen rekry@starit.fi tai täyttämällä alta löytyvän pikahakulomakkeen, ja me otamme yhteyttä sinuun. Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Nousiainen, +358 40 455 4432 tai markus.nousiainen@starit.fi.