Network Specialist

Tehdään yhdessä työelämästä miellyttävämpää, yksinkertaisempaa ja tuottavampaa – kaikille! Kulttuuri, teknologia ja työympäristö ovat avainasioita, jotka auttavat yrityksiä parantamaan digitaalista työntekijäkokemusta. Autamme kasvuyrityksiä hybridityössä, prosesseissa ja teknologiassa.

Star IT on perustettu vuonna 2011. Toimistomme sijaitsevat Espoossa ja Tampereella. Palvelemme kansainvälistyviä asiakkaitamme Suomen lisäksi esimerkiksi Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Espanjassa sekä USA:ssa.

Etsimme joukkoomme TIETOVERKKOASIANTUNTIJAA työskentelemään teknologian kehityksen kärjessä. Päivät eivät ole veljeksiä keskenään, joten tylsistymään et pääse. Työpäivän aikana saatat esim. suunnitella, asentaa ja kehittää verkkoja, tehdä verkkoihin liittyviä ongelmanratkaisua tai edistää tietoturvallisuuden kehittämistä.

Toivottaaksemme sinut tervetulleeksi loisteliaaseen, kasvavaan porukkaamme, sinun tulisi:

  • omata työkokemusta vastaavista tehtävistä ainakin vuoden verran,
  • tuntea palomuurit ja verkkolaitteet kuin omat taskusi, myös tietoturvasta tulisi hallita vähintään perusteet,
  • olla ajattelutavaltasi asiakaslähtöinen ja otteeltasi asiakaspalveluhenkinen,
  • kyetä mukautumaan muuttuviin tarpeisiin ja myös haluta kehittyä jatkuvasti,
  • kyetä sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöhön ilman tuskailuja,
  • viestiä sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä kirjallisesti ja suullisesti.

Lisäksi ilahdumme erityisesti, jos osaamista löytyy Linuxista ja verkon palveluista sekä jostakin seuraavista tuotebrändeistä: Palo Alto, Fortinet, Meraki, Mist, Aruba.

Me puolestamme tarjoamme sinulle huiput ja osaavat työkaverit, liukuvan työajan ja hybridityön mahdollistaman joustavuuden, kattavat työsuhde-edut (mm. EPassi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, virvokkeet toimistoilla), eikä tietysti sovi unohtaa upeaa mahdollisuutta työskennellä viimeisimpien teknologioiden ja mielenkiintoisten kansainvälistyvien asiakkaidemme parissa!

Kuulostaa hyvältä, eikö vain? Hienoa! Seuraavaksi on sinun tehtäväsi kertoa itsestäsi. Voit hakea tehtävään helposti lähettämällä CV:si osoitteeseen rekry@starit.fi tai täyttämällä alta löytyvän pikahakulomakkeen, ja me otamme yhteyttä sinuun. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Korpi, +358 40 566 2294 tai sami.korpi@starit.fi.