Junior IT Specialist, Deliveries (Espoo)

Tehdään yhdessä työelämästä miellyttävämpää, yksinkertaisempaa ja tuottavampaa – kaikille! Kulttuuri, teknologia ja työympäristö ovat avainasioita, jotka auttavat yrityksiä parantamaan digitaalista työntekijäkokemustaan. Me autamme kasvuyrityksiä hybridityössä, prosesseissa ja teknologiassa.

Star IT on perustettu vuonna 2011. Toimistomme sijaitsevat Espoossa ja Tampereella, lisäksi palvelemme kansainvälistyviä asiakkaitamme esimerkiksi Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Espanjassa sekä USA:ssa.

Nyt etsimme uusia osaajia työskentelemään nopeasti kasvavassa esiasennustiimissämme. Työnkuvaan kuuluvat Windows, MacOs ja Linux työasemien esiasennustehtävät. Vastaat työssäsi myös laitteiden tilauksista ja toimituksista. Lisäksi pääset osallistumaan esiasennus-, laitetoimitus-, ja tilausprosessien kehittämiseen ja ylläpitoon.

Toivomme sinulta:

  • asiakaslähtöistä ja -palveluhenkistä ajattelutapaa
  • sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista osaamista
  • tietokoneen peruskäyttötaitoja

Plussaksi katsomme:

  • oma-aloitteisuuden
  • tietoteknisen harrastuneisuuden
  • Jamf-, Intune- tai Powershell -osaamisen

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä osaajana. Meillä pääset työskentelemään viimeisimpien teknologioiden ja kansainvälistyvien asiakkaidemme parissa. Haemme tehtävään uusia osaajia läpi syksyn! Voit hakea tehtävään helposti lähettämällä CV:si osoitteeseen rekry@starit.fi tai täyttämällä alta löytyvän pikahakulomakkeen, ja me otamme yhteyttä sinuun.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Nousiainen, +358 40 455 4432 tai markus.nousiainen@starit.fi.