System Specialist, Google Workspace

Tehdään yhdessä työelämästä miellyttävämpää, yksinkertaisempaa ja tuottavampaa – kaikille! Kulttuuri, teknologia ja työympäristö ovat avainasioita, jotka auttavat yrityksiä parantamaan digitaalista työntekijäkokemusta. Autamme kasvuyrityksiä hybridityössä, prosesseissa ja teknologiassa.

Star IT on perustettu vuonna 2011. Toimistomme sijaitsevat Espoossa ja Tampereella. Palvelemme kansainvälistyviä asiakkaitamme Suomen lisäksi esimerkiksi Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Espanjassa sekä USA:ssa.

Etsimme joukkoomme Google Workspace-asiantuntijaa työskentelemään teknologian kehityksen kärjessä. Päiväsi sujuisivat työskentelemällä vaativien asiakastehtävien parissa, tukemalla työkavereitasi ja osallistumalla erilaisiin projekteihin. Tervetuloa loisteliaaseen, kasvavaan porukkaamme.

Toivomme sinulta:

  • kokemusta suunnittelu-, ylläpito- ja projektitehtävistä Google-ratkaisujen toteutuksissa
  • vahva Google-teknologioiden osaaminen ja kokemusta niihin liittyvien ratkaisujen toteutuksista
  • ymmärrys perustason infrasta ja sen ylläpidosta, sähköposti-, palvelin- ja työasemamigraatioista
  • asiakaslähtöistä ajattelutapaa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä mukautua muuttuviin tarpeisiin
  • sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista osaamista
  • työkokemusta vastaavista tehtävistä ainakin vuoden verran

Plussaksi katsomme:

  • Google Cloud Platform osaaminen

Tarjoamme sinulle työpaikan joustavilla hybridityömalleilla, mahdollisuuden työskennellä viimeisimpien teknologioiden ja kansainvälistyvien asiakkaidemme parissa. Voit hakea tehtävään helposti lähettämällä CV:si osoitteeseen rekry@starit.fi tai täyttämällä alta löytyvän pikahakulomakkeen, ja me otamme yhteyttä sinuun.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Korpi, sami.korpi@starit.fi